avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor

dak un om este condamnat definitiv intr-un dosar penal fara probe unde poti face reclamatie la noi in tara....judecatori nu condamna dupa probe ei condamna in functie de starea in care se afla ,dak judecatorul vine suparat de acasa poti fi condamnat ptr ca asa a gandit el in acel timp....unde se reclama judecatorii ptr k nu citesc dosarele si condamna fara probe????
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:27, 17 Octombrie 2010
:offtopic:Michy , va rog sa scrieti cu litere mici.Asa prevede regulamentul. Va multumesc.
Si luati aminte la ceea ce v-au explicat colegii mei, fiindca stiu ce spun.
Faptul ca o instanta a motivat in acest fel ar trebui sa va dea sanse dar analiza tuturor hotararilor este vitala intrucat se pare ca instantele de fond au gasit probe.
Motivarea instantei care a judecat starea de arest preventiv nu are legatura cu pedeapsa aplicata.
Tot la CEDO se pare ca ati putea avea sansele cele mai mari.

avocat Claudiu Lascoschi
alte probe nu sunt dar judecatori nu vor sa ia in considerare pronuntarea de eliberare ,care a fost inainte de condamnare .si trec peste aceasta pronuntare si condamna pe aceleasi probe din rechizitoriu.cum ramane cu pronuntarea instantei care la pus liber si a motivat tot rechizitoriu k fiind netemeinic.nu ar trebui sa tina cont si de motivarile acestea .pot trece judecatorii peste aceasta motivare si sa condamne fara alte probe???

.
Da, pot.
Trebuie sa studieze un avocat dosarul pentru a se cauta o solutie juridica intrucat daca este cum ziceti e dubioasa treaba...
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Da, pot.
Trebuie sa studieze un avocat dosarul pentru a se cauta o solutie juridica intrucat daca este cum ziceti e dubioasa treaba...


Daca nu aveti cunostintele necesare si este clar,ca din pacate,nu le aveti,angajati-va un avocat,dar mai ales, incercati sa fiti atent la explicatiile acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credibilitatea judecatorului michy michy sotul meu e condamnat definitiv acum avem o cerere de revizuire si a cazut la instanta care la pus liber si motiveaza k nu sunt indicii temeinice si nici macar ... (vezi toată discuția)
Sa va arat cum este condamnat un om nevinovat michy michy in 2007 a fost arestat impreuna cu 28 insi ptr trafic de droguri.dupa 3 luni este pus in libertate in baza art 139 alin 2 unde se motiveaza;INCA DE LA INCEPUT ... (vezi toată discuția)
Dosar penal michy michy am o cunostiinta care este arestata si condamnata 10 ani fara probe,cand a fost pus in libertate a fost pus in baza art 139 alin 2 fara a mai aduce alte ... (vezi toată discuția)