avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lipsa in gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lipsa in gestiune

am lucrat timp de 2 ani intr/un magazin, iar la cererea mea de a fi schimbata de pe functia de sef de magazin, s/a schimbat tot personalul. in urma inventarului s/a descoperit o lipsa de 3700lei.
tot personalul a fost mutat la alte magazine, iar la mag unde am fost repartizata a mai venit una dintre fetele cu care am lucrat. pe ea au primit/o in gestiune, iar pe mine nu, pe motiv ca eu as fi vinovata de lipsa.
in momentul de fata pe mine m/au chemat la birou, banuiesc sa ma oblige sa/mi depun demisia. ce ma sfatuiti
Cel mai recent răspuns: durac mihaela , utilizator 13:00, 3 Octombrie 2010
Ce contine procesul verbal,incheiat in urma inventarierii?Dvs. ati completat vreo declaratie?
In primul rand vedeti de ce v-au chemat. In al doilea rand un inventar, dupa ce se definitiveaza este semnat de participanti. Dvs. l-ati semnat ?
da
mi s/a spus ca trebuie semnat de participare. dupa inventar se face un angajament de plata cum ca ne vom achita cota parte la lipsa, angajament care nu a fost inca intocmit.
ce nu inteleg e de ce celelalte fete au fost acceptate in alte gestiuni, iar eu tratata ca o infractoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de delapidare Genucu Genucu Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o situatie dificila cu care ma confrunt: sunt angajatul unei firme de distributie in calitate de agent comercial. ... (vezi toată discuția)
Lipsa inventar-litigiu in munca xfiles xfiles Buna ziua! De peste 1 an de zile am fost angajat al unui magazin de telefonie mobila, iar acum,dupa ce am incetat colaborarea, au facut un inventar si ... (vezi toată discuția)