avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru CCC

am lucrat din sept 2009-31 aug 2010 la o firma, pe cartea de munca mi s-a incetat activitatea pe data de 31 aug. 2010, de la 1 sept 2010 am cartea de munca la o alta firma. intrebarea mea este: am intrerupere pe cartea de munca si daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 13:35, 3 Octombrie 2010
Buna ziua. Nu inteleg intrebarea, spuneti ca incetarea e pe 31 august, si angajarea in alta parte pe 01 sep, unde e intreruperea?
Normal ca puteti beneficia, numai ca o sa va trebuiasca adeverite din ambele locuri pentru stagiul complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic p.roibanescu p.roibanescu buna ziua! as vrea sa ma interesez in numele cumnatei mele care din aprilie a iesit din cic, dar nu a putut sa isi puna dosarul de somaj pt ca i s-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc ade2007 ade2007 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. In luna iulie 2010 am nascut, in 31 august 2010 mi-a incetat contractul de munca, am beneficiat ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti gravide chiqitita chiqitita Buna ziua, Am cateva nelamuriri in ceea ce priveste drepturile banesti ale femeilor insarcinate, mai exact, cum e cu acea indemnizatie de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)