avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... paza obiectivelor - raspunderea dispecerului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

paza obiectivelor - raspunderea dispecerului

sunt dispecer la o firma de paza si am avut un incident la un obiectiv,as vrea sa stiu cata vina am eu in urmatoarea situatie:

am primit un semnal de efractie la un obiectiv am trimis interventia si agentul care era cu mine a zis ca daca mai vin semnale de efractii se duce la alarma .Nu am mai primit semnale de efractii de la acel obiectiv si deci nu s-a dus in momentul efractie.Dupa 3 ore am mai primit niste efractii de la alte obiective din zona si atunci s-a dus si obictivul cu pricina .Ajungand acolo nu au constatat probleme .Dupa alte 3 ore am fost sunat de catre beneficiar ca obiectivul este spart prin spate si s-a luat 2200 lei .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 3 Octombrie 2010
Nu cred ca aveti vreo raspundere, atata vreme cat ati comunicat agentului interventia respectiva ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispecerat centru alarma bobeicacristi bobeicacristi Se da urmatoarea situatie. Un dispecer al unei firme de paza sesizeaza ca un obiectiv nu mai transmite in mijlocul noptii din cauza unei erori gprs si ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video la locul de munca west point west point recent angajatorul nostru ne-a montat tam-nesam 4 camere de supraveghere.montajul a fost efectuat de catre angajati sai societatii,iar noi a trebuit pur si ... (vezi toată discuția)
Legea 333/2003 juridic dana juridic dana Buna, am studiat Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, dar am nevoie de cateva sfaturi practice. 1. ... (vezi toată discuția)