avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dispecerat centru alarma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dispecerat centru alarma

Se da urmatoarea situatie. Un dispecer al unei firme de paza sesizeaza ca un obiectiv nu mai transmite in mijlocul noptii din cauza unei erori gprs si stabileste ca este o problema tehnica. Dimineata la schimbul de tura transmite colegului sa mearga tehnicul sa verifice obiectivul. La verificare descopera ca obiectivul a fost spart si a fost sustrasa o suma de bani. Politistul care se ocupa de caz intreaba de ce nu a fost trimisa unitatea de interventie. De obicei se trimite la alarma de panica efractie cadere tensiune dar niciodata la eroare de transmisie.

Intrebarea mea este ce risca dispecerul in cazul acesta cand practic nu a realizat ca trebuie sa trimita unitatea de interventie?
Cel mai recent răspuns: bobeicacristi , utilizator 17:29, 21 Februarie 2019
In acest caz poate fi contestata cu succes contraventia la
Art 92, alin. 1, lit 4 din hg 301/ 2012?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paza obiectivelor - raspunderea dispecerului ContSters75649 ContSters75649 [u]sunt dispecer la o firma de paza si am avut un incident la un obiectiv,as vrea sa stiu cata vina am eu in urmatoarea situatie: am primit un semnal de ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video la locul de munca west point west point recent angajatorul nostru ne-a montat tam-nesam 4 camere de supraveghere.montajul a fost efectuat de catre angajati sai societatii,iar noi a trebuit pur si ... (vezi toată discuția)
Furt calificat din magazin eugeniaivan eugeniaivan Buna Ziua, Am o problema :lucrez ca si lucrator comercial la o firma vineri pe 8 martie am avut un client care a \\"dorit\\"achizitionarea unui bun in valoare ... (vezi toată discuția)