Am cumparat in urma cu 5 ani un televizor de la altex.Ulterior am primit si un card cu o dif de bani pe care-i puteam ridica in numerar,in val totala de 1600 de ron.De atunci platesc ,la inceput 50 de ron pe luna,ulterior mi-au ridicat rata la 100 de ron pe luna si acum m-au anuntat ca mai am de plata 5400 de ron.L-eam cerut o acte doveditoare care sa ateste soldul pe care mi-l impun si o copie dupa contractul de credit unde sa se specifice ca sunt indreptatiti le com de plata intarziata(din prima zi de intarziere)de 45 de ron si com de depasire de limita de credit de cateva sute de ronpe luna.Nu mi-au trimis nimic,eu nu am semnat nici un contract cu ei dar problema care s-a ivit e ca nu pot sa-i reclam pentru ca mi-am pierdut o gramada de documente cand m-am mutat si nu am cu ce sa dovedesc platile.Ce pot sa fac in situatia aceasta?
faceti inca o cerere scrisa catre firma de la ati achizitionat televizorul si daca nu veti primi un raspuns favorabil dvs ar trebui sa va adresati Oficiului pentru Protectia Consumatorului.