avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calculul vechimii in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calculul vechimii in munca

Cum se calculeaza vechimea in munca? Am fost angajata in 15 nov 1981. acum, daca imi calculez vechimea pe calculator iese cu 15 zile mai mare decat cea calculata in carnetul de munca. Care este calculul legal. Mentionez ca nu am perioade nelucrate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 29 Decembrie 2007
moise paula a scris:

Cum se calculeaza vechimea in munca? Am fost angajata in 15 nov 1981. acum, daca imi calculez vechimea pe calculator iese cu 15 zile mai mare decat cea calculata in carnetul de munca. Care este calculul legal. Mentionez ca nu am perioade nelucrate.

Se ia in calcul toate perioadele lucrate din care se scade zilele de concediu fara plata sau absentele nemotivate.
De exemplu, luand in calcul perioada 15 nov 1981 - 31 decembrie 2007 rezulta o vechime in munca de 26 ani, 1 luna si 16 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul nr zile nemotivate morenamaria morenamaria la lichidarea unui angajat, acesta a avut si zile de CFS si nemotivate.pentru stabilirea nr.de zile ce se scad din vechimea in munca cun se procedeaza? pentru ... (vezi toată discuția)
Calculul vechimii in munca klewos klewos Am participat recent la un curs de inspector resurse umane. Evident, printre lucrurile discutate au fost si notiuni despre calculul vechimii in munca. Am ... (vezi toată discuția)
Vechime si spor de vechime AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Cand se calculeaza anii lucrati din cartea de munca pentru a i se acorda sporul de vechime in functie de anii lucrati se scad zilele de fara plata? Sau ele nu ... (vezi toată discuția)