avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

dupa ce instanta de recurs s-a pronuntat, dar nu a redactat sentinta, pot cere repunerea cauzei pe rol pentru a aduce noi probe?
Cel mai recent răspuns: marian.b , utilizator 14:27, 4 Octombrie 2010
nu puteti.
Nu se mai poate.
S-a terminat...
dar pot introduce o noua actiune cu acelasi obiect? avand in vedere ca am probe noi. Actiunea se refera la plata orelor lucrate suplimentar, care nu au fost compensate cu timp liber corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol ? ioana_26 ioana_26 buna ziua ! am depus la judecatorie o actiune in pretentii ,fiind netimbrata judecatorul a invocat exceptia netimbrarii cererii si printr-o sentinta civila se ... (vezi toată discuția)
control judiciar gresit din partea curtii de apel. FRD FRD Va supun atentiei urmatoarea speta.Instanta de fond admite proba cu expertiza contabila si stabiliste urmatorul obiectiv: a) expertul sa stabileasca daca au ... (vezi toată discuția)
Termen repunere pe rol ContSters228970 ContSters228970 Daca recursul a fost depus pe 04.08.2011, primul termen a fost pe 11.05.2012,si tot atunci a fost suspendat, la ce data se incheie daca nu se depun acte si nu ... (vezi toată discuția)