avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... e caz penal?????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

e caz penal?????

acum 10 ani locuiam cu acordul proprietarului in casa lui si am mers la ire{lumina) si am facut contract de livrare.pt acel imobil, dar nu pe numele meu ca nu aveam adresa acolo si nu aveam cum face pe mine ci am trecut numele proprietarului nu semnatura ci am scris numele lui. propr a facut acum 2 luni plangere impotriva mea de fals, uz de fals... cam asa ceva pt ce am facut eu acum 10 ani in urma. mentionez ca toate facturile sunt platite si a facut asta doar din rautate,ca avem proces civil pe rol in alta speta si ca sa ma necajeasca a facut. sa-mi fac griji , sau e prescrisa "fapta" comisa????
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 20:25, 3 Octombrie 2010
Mie imi pare ca a operat termenul de prescriptie.
Raspunderea penala s-a prescris.
Mai mult, a intervenit si prescriptia speciala.
Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2010
Daniel Coman, Avocat
din cate stiu eu pedeapsa maxima pentru infractiunile de fals este da 2 ani ori termenul de prescriptie este de 5 ani ,cand legea prevede pentru infractiunea svarsita pedeapsa inchisorii mai mare de un an dar care nu depaseste 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere fals si uz de fals roxyalexandru roxyalexandru care este termenul de prescriere pentru fals si uz de fals? (vezi toată discuția)
Prescriptia raspunderi penale - uz de fals - inainte de a ramane definitiva ? laurentiu_nl laurentiu_nl Cum se calculeaza exact prescriptia raspunderi penale? Stiu ca incepe in momentul cand a avut loc fapta (martie 2005), dar cand se termina acest termen de ... (vezi toată discuția)
Prescriere infractiune de fals si uz de fals inicole inicole care este termenul de prescriere pt infractiunile de fals si uz de fals? (vezi toată discuția)