avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare deschiderii unui magazin ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare deschiderii unui magazin comercial cu articole sportive?

Buna ziua,

In urmatoarea perioada doresc sa deschid un magazin comercial cu articole sportive, mi-am infiintat un srl care e aproape gata. Ce acte, autorizatii sau orice altceva mai am nevoie pentru a putea incepe activitatea in conditii legale sa nu ma trezesc ca vine cine stie ce control si imi da amenda.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:55, 3 Octombrie 2010
Autorizatiile sunt declaratiile pe propria raspundere pe care le-ati dat la infiintarea SRL-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare club sportiv sau asociatie transtravel_as transtravel_as buna ziua , in contextul afirmatiei din ,, GHID INFORMATIV DE ÎNFIINŢARE A STRUCTURILOR SPORTIVE ,, conform careia ,,Cluburile sportive pot ... (vezi toată discuția)
Taxe sau declaratie fiscala Observatorul Observatorul am infiintat o intreprindere individuala si ma lovesc de faptul ca nu pot deschide magazinul. daca eu nu functionez sunt totusi pasibila sa platesc amenzi ... (vezi toată discuția)
Autorizatii infiintare magazin mixt kokolyko kokolyko Buna ziua, Inteleg ca pentru infiintarea magazinului mixt este nevoie, pe langa srl, de anumite autorizatii (dsp, dsv, PSI, mediu). Dupa infiintarea ... (vezi toată discuția)