Buna, as avea o intrebare pentru dumneavoastra daca sunteti draguti sa imi raspundeti. Acum 3 ani am fost prins beat la volan , am fost testat cu aparatu etilotest (rezultat 0.91) dupa care am refuzat recoltarea probelor biologice, am fost chemat in instatnta de unde am primit 2 ani de inchisoare cu suspendare.
Peste cat timp as putea sa dau iarasi examenul pentru permis ???
Multumesc anticipat.
Este clar ca in cazier va figura condamnarea primita avand in vedere ca numai dupa 4 ani intervine reabilitarea de drept avand in vedere ca ati fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani cu suspendare si sigu vi s-a fixat un termen de incercare de 2 ani.
Insa nu are nici o legatura ce scrie in cazier.
Solicitati de la instanta ce v-a judecat in prima instanta-Judecatorie-o copie legalizata a hotararii cu precizarea datei la care a ramas definitiva si irevocabila. Daca a trecut 1 an de la acea data puteti linistit sa va inscrieti la examen, nu inainte de a urma din nou cursurile unei scoli de soferi.
Cu stima,
Av. Tonica Daniela
Alcoolemie
karlo_cip
Buna ziua!
Am si eu o nelamurire! Am fost oprint de catre organele de politie si m-a testat cu aparatu epilotest care indica0,45,in sange 1.05!
Care ar putea ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis
cosmin_nasu
am fost oprit de catre politia rutiera in trafic am fost testat cu etilotestul indicand o valoare de 0,46 in aerul expirat apoi am fost condus la spital unde ... (vezi toată discuția)