Buna ziua!
Am si eu o nelamurire! Am fost oprint de catre organele de politie si m-a testat cu aparatu epilotest care indica0,45,in sange 1.05!
Care ar putea fi cea mai drastica pedeapsa pe care as putea-o primi!
Pedeapsa cea mai drastica ar fi o pedeapsa cu executare. Mai blanda , ar fi o pedeapsa cu suspendarea conditionata a ex. pedepsei , acest lucru insa depinde de mai multi factori, printre care si lipsa antecedentelor. Poate veti obtine totusi o amenda, insa nu una administrativa , ci una penala, deoarece suntem pe taramul penalului, la aceasta valoarea a alcoolemiei. Permisul va va fi sigur anulat, insa , veti avea o noua sansa de a-l obtine, prin examen, la un an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.
Pentru alcoolemia recoltata,conform art.79 al1 c.rut.riscati o pedeapsa cu inchisoarea intre 1 an si 5 ani,
Cea mai drastica pedeapsa ar fi sa fiti condamnat cu executarea acesteia in penitenciar,iar cea mai blanda ar fi sa beneficiati de suspendarea executarii acesteia ,conf.art.81 c.pen.
Angajati-va un avocat care sa va sprijine sa obtineti o pedeapsa minima cu suspendare