avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1888 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general credit persoana juridica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

credit persoana juridica

eu ca firma iau un imprumut bancar pe termen lung de 500.000 euro ca sa achizitionez o cladire. ulterior vand cladirea unei persoane fizice. cheltuiala cu creditul, dobanzile si diferentele de curs pot sa le trec tot pe firma sau ce sa fac cu ele?
Cel mai recent răspuns: ronaldinia21 , utilizator 16:10, 4 Octombrie 2010
deci el cumpara cladirea de la o soc care ii intocmeste factura cu taxare inversa, contabila din vremea respectiva i-a inreg achizitia ca si cum ar fi fost scutit de TVA. isi vinde cladirea lui si intocmeste factura ca vanzare scutita de TVA. problema e ca , cladirea a fost renovata inainte de a o cumpara el si investitia e mai mare de 20% din valoarea cladirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare vinzare imobil al societatii comerciale nobil nobil Valoarea contabila actualizata prin reevaluare ANEVAR este de 200.000 lei . S-a facut apartamentare , respectiv spatiul a fost impartit in trei apartamente ... (vezi toată discuția)
Tva vanzare teren sc webgrafix webgrafix una ziua Am o nelamurire referitoare la TVA-ul aferent vanzarii unui teren. Firma noastra a cumparat anul trecut un teren , cumpararea terenului s-a facut ... (vezi toată discuția)
Facturare cu sau fara tva la vanzarea unui imobil cumparat in 2007 raresandreico raresandreico Buna ziua, am cumparat de la constructor pe societate( SRL) un apartament cu doua arii de gradina aferente, in iulie 2007, factura fiind facuta fara TVA ... (vezi toată discuția)