avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere in posesie Legea 10/2001, protectia chiriasilor.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere in posesie Legea 10/2001, protectia chiriasilor.

In protocolul de punere in posesie emis de Primarie se precizeaza ca, cf art. 13 si 15 din normele metodologice de aplicare a Legii10/2oo1, proprietarul este obligat sa incheie cu chiriasul un contract pe 5 ani cu incepere de la data dispozitiei de restituire.
Oricat am citit noemele metodologice, si OUG 40/1999, ambele in forma la zi, nu am gasit nimic care sa confirme aceasta obligatie.
As dori sa stiu, concret si clar,i ce obligatii are proprietarul caruia i ns-a retrocedat un imobil fata de chiriasul care locuieste in imobilul respectiv.
Cel mai recent răspuns: Calul , utilizator 10:59, 3 Ianuarie 2008
nimeni, nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contract inchiriere pe oug 40/1999 guyzmo guyzmo Pentru un imobil retrocedat prin dispozitie de primar pe data de 15/10/07 punerea in posesie s-a facut pe 1/11/07 si acum trebuie notificat chiriasul - care ... (vezi toată discuția)
Spete admiterea actiunii in evacuarea chiriasului bazat pe inaplicabilitatea oug 40/1999 Corina Capotã Corina Capotã Am initiat acest topic in speranta ca aveti spete in ceea ce priveste admiterea acţiunilor în evacuarea chiriaşilor bazat pe inaplicabilitatea prevederilor ... (vezi toată discuția)
Oug 40/1999 fgs fgs prin respectiva ordonanta de trista amintire (au trecut 10 ani!) s-au prelungit anumite contracte pe o perioada de 5 ani. in cuprinsul legii 10 s-a facut ... (vezi toată discuția)