Buna, sunt si angajat si PFA, sotia mea nu lucreaza deloc, vom avea un copil si ma gandesc sa imi iau concediu de paternitate de la locul de munca si in particular(PFA)sa lucrez pentru a mai rotunji veniturile. Banuiesc ca legal nu e ok, ar fi alte metode sau solutii?? Multumesc
Ratiunea concediului de paternitate este cresterea si educarea copilului.
Prin umare, acesta are nevoie de sustinerea dumneavoastra. A presta o activitate remunerata conduce la pierderea indemnizatiei.
Vladovici dupa cum spune d-na avocat nu poti sa ai venituri cat timp iei indemnizatie de cresterea copilului, deci intri in concediu de paternitate e musai sa suspenzi si autorizatia.
O solutie ar fi sa-si faca sotia PFA si sa continue ea activitatea PFA-ului d-voastra (in masura in care sotia poate / stie sa desfasoare aceeasi activitate si colaboratorii actuali accepta sa treaca contractele de pe PFA sot pe PFA sotie)...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Asociatie familiala
viorel69
Buna ziua! Doresc sa deschid o Asociatie familiala sau Intreprindere Individuala. Daca sotia mea este in concediu de crestere a copilului poate face parte din ... (vezi toată discuția)