avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... mai beneficiez de somaj ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

mai beneficiez de somaj ?

Buna ziua,

Momentan beneficiez de somaj si as vrea sa stiu daca prin admiterea la doctorat forma bugetata mai pot beneficia in contiunuare de acesta pana la terminarea lui ?
Trebuie sa declar la AJOFM faptul ca am fost inmatriculata intr-o institutie de invatamant?
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:39, 4 Octombrie 2010
1. Doctoratul nu este inca o forma de invatamant recunoscuta de Legea 76/2002 (legea somajului).
2. Dar este bine sa vorbiti si la AJOFM, sa nu aveti vreo surpriza neplacuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj in timpul facultati codrina_fr codrina_fr Am fost incadrata in campul munci timp de 2 ani si jumatate dupa care am ramas in concediu de intretinere a copilului, in aceasta perioada m-am inscris si la ... (vezi toată discuția)
Somaj ContSters61759 ContSters61759 Lucrez din 2004 in invatamant. Cum anul trcut in septrmbrie nu am primit un post in apropierea orasului m-am dus in somaj si am terminat facultatea la forma de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj dupa absolvire master danypop danypop Ma confrunt cu o chestiune de interpretare a legii. In legea Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de ... (vezi toată discuția)