avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurari de viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari de viata

o persoana a fost asigurata pe viata si a decedat in urma unui accident.
acea persoana a avut asigurare si pentru caz de accident.
acum de la asigurari ne tot spune ca dosarul este inaintat la politie pentru cercetari, insa noi(cei care suntem indreptatiti sa luam asigurarea) nu stim unde la politie ar trebui sa ne interesam pentru a vedea in ce satadiu este dosarul trimis de la asigurari.
intrabarea este la ce sectie trebuie sa ne interesam la politie, la cercetari penale sau ii spune altfel?
cei de la asigurari nu vor sa ne dea niciun fel de relatie
de 10 luni ne tot spune ca nu li s-a trimis de la poilitie rezolutia care sa ateste cum a murit asiguratul
mentionam ca avem un cert. medico-legal care atesta faptul ca acesta a murit intr-un accident
unde trebuie sa mergem la politie pentru a vedea stadiul dosarului??

Alte discuții în legătură

Permis retinut circiumaru luminita circiumaru luminita buna ziua!in februarie 2009 am avut un accident cu vatamare corporala!victima a tranversat printr-un loc nepermis si am dat peste ea!nu sa ales decat cu cateva ... (vezi toată discuția)
Dosar penal trimis de politie la parchet GCC GCC In calitate de reprezentant al partii vatamate si parte civila intr-un dosar penal avand ca obiect un acident rutier urmat de decesul victimei, am primit ieri ... (vezi toată discuția)
Accident MogaGheorghe MogaGheorghe Buna ziua! In urma cu opt luni am fost lovit de o masina care a pierdut controlul volanuli intrand pe spatiu verde unde m-am aflat eu , in urma acestui ... (vezi toată discuția)