de ceva timp am probleme cu sotul, bea foarte mult, nu-l intereseaza de nimic, are pensie deoarece a fost cadru militar, insa atunci cand ia pensia nu vrea sa plateasca nimic din datoriile casei.ave rate, plus intretinere, cablu, curent....etc.cum pot sa-l constring sa participe la aceste cheltuieli , mai ales ca ratele sunt pe numele meu.
Pentru inceput cred ca ar fi bie sa-l prindeti odata treaz si sa-i explicati ca o sa-si gaseasca bagajele in fata usii si ca veti schimba iala casei ,spunindu-i ca e normal ca si el sa contribuie la cheltuielile casei in care locuieste si ca deocamdata el contrubuie doar la "cheltuielile" restaurantului deci e normal sa se mute acolo pina va reveni la sentimente mai bune.:sorry:
Daca de buna voie nu consimte sa-si onoreze datoriile fata de familia sa si in plus, este si un consumator inrait de alcool, ce credeti ca puteti face? Sa alegeti intre doua variante:
1. sa acceptati situatia de fapt, in cazul in care, el continua aceleasi obiceiuri; sa se schimbe este putin probabil, caci, alcoolul este un viciu care creaza dependenta.....
2. sa introduceti actiune de divort si sa va vedeti de casa si familie fara a-i suporta si comportamentul unui om iresponsabil.
Divort
ali_78
Vreau sa divortez am doi copii unul de 8 ani si unul de 4 ani ,sotul bea ,nu contribuie cu nimic la cheltuielile casei si a copiilor ,nu ne mai ... (vezi toată discuția)