avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale servicii avocat pentru infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

servicii avocat pentru infiintare firma

Vreau sa imi deschid o firma si caut avocat pentru a se ocupa de toate demersurile referitoare la dosarul de infiintare. Stiu ce trebuie sa contina insa am nevoie sa stiu la cat se ridica serviciile unui avocat care sa se ocupe de toate acestea. Totodata caut asociat care sa fie de preferinta PFA si sa cunoasca bine piata traducerilor.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:39, 4 Octombrie 2010
Puteti sa apelati la serviciile unui avocat, notar sau la serviciile de asistenta de la registrul comertului. Vi le recomand pe acestea din urma pentru a nu umbla aiurea si pentru a economisi niste bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire infintare pfa ionut2ro ionut2ro Buna ziua, as vrea sa infintez un PFA in care sa fiu unic asociat dar nu am timpul necesar pentru a umbla dupa acte si avize la Registrul Comertului, pot sa ... (vezi toată discuția)
Ce acte sunt necesare deschideri unei firme de constructi si de unde pot fi loate? vasile91 vasile91 Buna ziua.As dori sa stiu ce acte,avize ect, trebuie luate pt a deschide o firma de constructi ? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Act constitutiv atestat utc utc Buna ziua, Vreau sa-mi înființez o firma de paza, actul constitutiv trebuie atestat sau autentificat. am un prieten care este consilier juridic. ... (vezi toată discuția)