avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce acte sunt necesare deschideri unei firme de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce acte sunt necesare deschideri unei firme de constructi si de unde pot fi loate?

Buna ziua.As dori sa stiu ce acte,avize ect, trebuie luate pt a deschide o firma de constructi ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Raluca Balascan , Avocat 14:18, 14 Martie 2009
Trebuie sa infiintati un SRL la camera de comert. Daca mergeti acolo va sfatuiesc acestia, sau puteti lua legatura cu un avocat si va face toate demersurile in locul d-voastra..
Gasiti aici un ghid cu toate documentele necesare inmatricularii firmei la Oficiul Registrului Comertului: [ link extern ] .
Actele le puteti face dumneavoastra sau cu ajutorul unui avocat sau notar. De asemenea puteti sa apelati la serviciul asistenta juridica din cadrul Registrului Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare act constitutiv stanbogdan23 stanbogdan23 Cum se redacteaza actul constitutiv intr-un srl ? (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl Xmas Xmas Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa merg pt acte firma? nikki81 nikki81 BUNA SEARA, Am si eu o dilema. Vreau sa imi infiintez o firma intr-un oras, dar eu am domiciliul in alta localitate in CI. Trebuie sa merg in orasul in care ... (vezi toată discuția)