avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema maisna in laesing luata pe o firma
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema maisna in laesing luata pe o firma

Buna ziua

Problema mea este in felul urmator: Angajat fiind la o reprezentanta auto am achizitionat o masina in leasing, dar pe o firma (microintreprindere - recupera TVA-ul), urmand ca atunci cand leasingul va fi aproape terminat sa o preiau pe persoana fizica. Se apropie sfarsitul leasingului si administratorul societatii nu vrea sa cedeze leasingul in favoarea mea, el intre timp acumuland datorii la stat. Avansul si ratele au fost platite de mine (salariu). Ce pot face in aceasta situatie ? Il pot actiona in judecata?

Cu stima
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 16:20, 4 Octombrie 2010
Alta solutie nu prea ai daca nu te intelegi cu el. Daca nu ai ceva acte care sa dovedeasca faptul ca tu ai platit leasingul ai putea avea probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme intre angajat si angajator eugenionitza eugenionitza Buna ziua sunt angajat la o firma de 3 ani de zile cu contract de munca si prin aceasta firma am luat o masina in leasing ( leasing pe 5 ani) Eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Beneficiu pentru salariat Cum ar putea un SRL - care a cumparat niste auto pe firma - sa le dea angajatilor ; practic este un beneficiu oferit salariatului care nu intruneste conditiile ... (vezi toată discuția)
Tip contract leasing Andreeamel90 Andreeamel90 Buna ziua! Vreau sa preiau un leasing auto de la o persoana fizica . Mai exact el sa îmi dea mașina, eu sa plătesc o suma de bani in schimbul acesteia plus ... (vezi toată discuția)