avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tip contract leasing
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tip contract leasing

Buna ziua! Vreau sa preiau un leasing auto de la o persoana fizica . Mai exact el sa îmi dea mașina, eu sa plătesc o suma de bani in schimbul acesteia plus ratele lunare pe care el le mai are de plătit pana termina contractul cu firma de leasing si mașina devine proprietatea lui, după care el sa treacă mașina in proprietatea mea.
Ce fel de contract as putea semna cu el pentru a nu exista probleme de genul sa îmi ia mașina după ce termin de plătit ratele si sa nu vrea sa o treacă pe numele meu? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism luat in leasing BARBU ANA BARBU ANA am nevoie de un sfat,un coleg de la munca mi-a propus sa facem schimb de masini,eu am un opel astra an 98,el un logan an 2008 si sa-i mai dau o diferenta in ... (vezi toată discuția)
Contract de leasing olivia stoicescu olivia stoicescu Am si eu o intrebare:am cumparat prin leasing o masina de la o societate de leasing. Pana sa devin proprietar,am obtinut o autorizatie sanitara (eliberata pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare-terminare leasing mfdunhill mfdunhill Salut, imi este un pic neclar daca in momentul lichidarii unui leasing pot vinde masina fara sa o inmatriculeze utilizatorul si vanzarea sa se faca direct ... (vezi toată discuția)