avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum procedez ptr o inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum procedez ptr o inselaciune

am dus fetita la o agentie foto unde am platit 180 euro castingur ,acum o luna am primit msj k iau vacanta si nu mai dau de ei,unde aveau sediu nu mai este aceea firma foto,unde sau facut pozele nici acolo nu mai dau de nimeni ,suntem mai multe persoane interesate cum sa ne recuperam bani..avem chitanta la bani si contract semnat de aceea firma
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:10, 5 Octombrie 2010
faceti plangere penala la politie.va puteti proba plangerea cu copie dupa contract, chitanta precum si martori.
Faceti plangere penala pentru inselaciune pe care o dovediti cu contractul si chitanta. Nu ati fost foarte explicit cand ati prezentat aceasta problema. Care era obiectul contractului? Ce ar fi trebuit sa castige fetita dvs. dupa aceste sedinte foto si nu a castigat. In functie de situatie poate fi chiar o problema civila fara conota'ii penale. Reveniti cu mai multe detalii si apoi mai vedem.
Daca sunteti mai multe persoane aflate in aceasta situatie este bine sa formulati plangeri in numar cat mai mare,eventual chiar sa mergeti impreuna.
Intr-adevar,trebuiesc mai multe relatii cu privire la continutul contractelor de "casting" pentru a primi informatii cat mai folositoare si cat mai utile.
angajati-va un avocat ca nu veti putea lupta singuri. s-ar parea ca lucreaza intr-o retea acesti infractori. desigur porniti de la plangerea penala dar trebuie totul dovedit cu probe bine intemeiate.
este bine sa va aliati voi toti cei pagubiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost tepuit/inselat ! uydywo uydywo Buna ziua ! Sunt victima unu tepar de pe okazii.ro . Persoana de pe okazii trebuia sa-mi trimita 2 componente de calculator prin posta cu ramburs (200 Lei) dar ... (vezi toată discuția)
Agentii de modeling reclamatii - plangere penala? lexia lexia buna ziua,am fost selectata de catre agentia arte casting models pt diverse activitati precum produse reclame etc,dupa care am fost selectata pt ... (vezi toată discuția)