avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contributii PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contributii PFA

Titularul unei I. I. intra sub incidenta OUG.58/2010 si respectiv a OUG. 82/2010 in ceea ce priveste obligativitatea depunerii lunare a declaratiilor de CAS. SOMAJ si CASS si daca da care este forma si continutul acestora ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:41, 4 Octombrie 2010
Sper sa va fie de folos:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 58 hanna77 hanna77 i.p.u.r.l. intra in categoria intreprinderilor individuale?conform oug 58/2010 i.p.u.r.l. trebuie sa depuna declaratii de asigurare la cas,cass si somaj? (vezi toată discuția)
Întreprindere individualã ºi declaraþia de ºomaj ºi cas kgi_csilla kgi_csilla Bună ziua, Am a întrebare: Trebuie plătit contribuţia de şomaj şi CAS în cazul unei II înfiinţat în anul 2009 care realizează venit lunar pe baza ... (vezi toată discuția)
Obligatii plati taxe contract agent asigurari ionut_m36 ionut_m36 Buna ziua, Am incheiat cu o societate de asigurare un contract de agent. Din cate stiu este asimililat unui contract de mandat. Pana in iunie 2010 mi se ... (vezi toată discuția)