avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata GARANTIE RETINUTA PTR GESTIUNE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata GARANTIE RETINUTA PTR GESTIUNE

STIMATI UTILIZATORI ROG UN SFAT.
AM FOST GESTIONAR,IN LUNA SEPTEMBRIE (15) AM PRIMIT DECIZIA DE LA CASA PENSIILOR DE IESIRE LA PENSIE PTR. LIMITA DE VARSTA.
LA 28 SEPTEMBRIE AM TRIMIS( PRIN REGISTRATURA) CONDUCERI SOCIETATI O COPIE DUPA DECIZIE SI O ADRESA PRIN CARE AM SOLICITAT SA SE NOMINALIZE O COMISIE PTR. PREDARE GESTIUNI IN PERIOADA PANA LA INCETAREA CONTRACTULUI DE MUNCA .
LA 04 -10-2010 SA PREZENTAT LA MAGAZIE SEFUL DE SERVICI IMPREUNA CU UN C.TC. SI UN SALARIAT DE LA CONTABILITATE PENTRU A SIGILA MAGAZIA MA ANUNTAT CA ,INCEPAND CU 04.10.2010, NU MAI SUNT SALARIATUL SOCIETATI.CONF. DECIZIEI DATA DE CONDUCEREA SOCIETATI .TOT ODATA MIA DAT SI NOTA DE LICHIDARE .
SIGILAREA NU SA PUTUT EFECTUA, IN SPATIUL MAGAZIEI MAI SUNT SI ALTE MAGAZII A ALTOR GESTIUNI IAR GESTIONARI INTRAU NUMAI IN PREZENTA MEA, DACA SE SIGILA BLOCAU CELELALTE MAGAZI .SA INTOCMIT UN PROCES VERBAL IN CARE SA ARATAT ACEASTA SITUATIE
INCEPAND CU 05.10 2010 NUMAI SUNT SALARIATUL SOCIETATI.
IN ACEASTA SITUATIE POT SA SOLICIT SOCIETATII RIDICAREA GARANTIEI.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: adrian nicolae , utilizator 18:08, 7 Octombrie 2010
Domnule dvs trebuia sa solicitati societatii numirea comisiei de inventariere pentru bunurile gestionate.Faptul ca magazia poate fi accesata si de alte persoane nu este in regula.Rezolvati-va problema ca la carte sa nu va treziti mai tarziu ca nu ati predat gestiunea ,ca aveti lipsuri in gestiune,ca vi s-a dat din eroare fisa de lichidare.Nu-mi place de loc toata situatia.Sa va dea societatea un inscris din care sa rezulte ca nu ati produs pagube in gestiunea pe care ati avut-o in primire.Eu nu as dormi prea linistita intr-o asemenea situatie.Lasati garantia rezolvati problemele,ca va treziti cu un dosar de delapidare de toata frumusetea.
in momentul cand am primit decizia de pensionare la limita de varsta, am anuntat conducerea societati in scris cu nr .de inregistrare sa nominalizeze o comisie pentru inventar in prezenta mea si predare/primire a gestiuni , in cazul in care va dispune incetarea activitati mele.
a doua zi sa dat decizie cu incetare activitati mele.
va multumesc si o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare gestiune incetare contract de munca adrian nicolae adrian nicolae STIMATI UTILIZATORI ROG UN SFAT.[/b] AM FOST GESTIONAR,IN LUNA SEPTEMBRIE (15) AM PRIMIT DECIZIA DE LA CASA PENSIILOR DE IESIRE LA PENSIE PTR. LIMITA DE ... (vezi toată discuția)
predare gestiune; desfacere contract de munca; recuperare garantie gestiune adrian nicolae adrian nicolae STIMATI UTILIZATORI CU RESPECT VA ROG SAMI DATI UN SFAT. SUNT SALARIAT LA O SOC. AM PRIMIT DECIZIA DE IESIRE LA PENSIE PTR. LIMITA DE VARSTA, MENTIONEZ CA, AM ... (vezi toată discuția)
Refuz restituire garantie retinere gestiune. adrian nicolae adrian nicolae BUNA ZIUA, Va rog sa imi spuneti daca este legal , societ. sa refuze restituirea garantiei retinuta ptr. gestiune si daca rezultatul de la inventar care ... (vezi toată discuția)