avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REFUZ RESTITUIRE GARANTIE RETINERE GESTIUNE.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REFUZ RESTITUIRE GARANTIE RETINERE GESTIUNE.

BUNA ZIUA,
Va rog sa imi spuneti daca este legal , societ. sa refuze restituirea garantiei retinuta ptr. gestiune si daca rezultatul de la inventar care urmeaza sa l faca (NU SA INCEPUT INVENTARUL PANA ACUM),mai are efect asupra mea.
Mentionez ca, societ. a refuzat sa faca inventarul in prezenta mea (gestionarului).
La 28.09.2010 am intrat in posesia deciziei de iesire la pensie (limita de varsta).
Pe 29.09.2010 am depus cu nr. de inregistrare o adresa catre conducerea societ.in care am specificat ca, am primit dec. de pensionare, iar in cazul in care se dispune incetarea activitati mele de lucru ,in perioada de pana la incetarea activitatii mele,sa se dispuna formarea unei comisii de predare -primire a gestiunii conf ,H 2230/69 art 4.
PE 01. 10 .2010 sa emis decizie in care se arata ca, incepand cu 04.10.2010 se inceteaza activitatea mea.
CONSIDERATI CA , ACESTA DECIZIE SE INCADREAZA LA LEGEA 22/69 ART 29 ,PCT." c " pentru ca angajatorul (CONTRAR LEGI ) a refuzat sa faca inventarul si procesul verbal de predare -primire a gestiunii in prezenta si la cererea gestionarului asa cum prevede si in H 2230/69 CAP.1 astfel accepta tacit gestiunii in situatia care se afla, cand sa decis desfacerea contractului de munca a gestionarului.


MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: adrian nicolae , utilizator 11:08, 6 Noiembrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare gestiune incetare contract de munca adrian nicolae adrian nicolae STIMATI UTILIZATORI ROG UN SFAT.[/b] AM FOST GESTIONAR,IN LUNA SEPTEMBRIE (15) AM PRIMIT DECIZIA DE LA CASA PENSIILOR DE IESIRE LA PENSIE PTR. LIMITA DE ... (vezi toată discuția)
Plata garantie retinuta ptr gestiune adrian nicolae adrian nicolae STIMATI UTILIZATORI ROG UN SFAT. AM FOST GESTIONAR,IN LUNA SEPTEMBRIE (15) AM PRIMIT DECIZIA DE LA CASA PENSIILOR DE IESIRE LA PENSIE PTR. LIMITA DE ... (vezi toată discuția)
predare gestiune; desfacere contract de munca; recuperare garantie gestiune adrian nicolae adrian nicolae STIMATI UTILIZATORI CU RESPECT VA ROG SAMI DATI UN SFAT. SUNT SALARIAT LA O SOC. AM PRIMIT DECIZIA DE IESIRE LA PENSIE PTR. LIMITA DE VARSTA, MENTIONEZ CA, AM ... (vezi toată discuția)