avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Explicatie cod COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Explicatie cod COR

Buna seara!
Va rog sa ma luminati:
in COR am gasit cod 246020 - melamed; si sunt tare nedumerita ca nu stiu ce inseamna si ce ar face acesta!?!?!
Va multumesc pentru luminare!!
Cel mai recent răspuns: paulavisu , utilizator 22:37, 4 Octombrie 2010
melamed - „învăţător“, în lb. ebraică

Melamed, Melammed ( ebraică : מלמד, Învăţătorule) este un termen care, în timpurile biblice denotă un profesor de religie sau instructor în general.
The Melamed era desemnat de către comunitate, şi existau reglementări speciale ce determinau numarul de copii la care putea preda, precum şi normele care reglementează alegerea candidaţilor pentru birou şi concedierea unei Melamed (ib.)


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu ora catalina77 catalina77 Buna ziua. As dori sa stiu si eu, daca se poate, pentru plata cu ora se intocmeste contract individual de munca? Din Legea 1/2011 nu se intelege acest lucru. ... (vezi toată discuția)
Binecuvantarea profesorului de religie in vederea angajarii si codul muncii ionutmorogan ionutmorogan Buna ziua, as avea o intrebare privind modalitatea de incadrare (angajare) a profesorilor de religie in scoli. Astfel, conform protocolului incheiat intre ... (vezi toată discuția)
Cim pentru profesori marianaconstantin marianaconstantin Cum se interpreteaza si cate ore pe saptamana se trec in CIM pentru profesori? Cele doua legi pentru educatie LEGEA nr.1_05.01.2011_Legea educatiei. si LEGEA ... (vezi toată discuția)