avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare cumparare

Se mai poate contesta ,ataca ,un act de vanzare cumparare dupa semnarea acestuia de catre parti ,vanzator respectiv cumparator??
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 22:24, 4 Octombrie 2010
da, dar depinde de situatie. sunt anumite motive.
Se poate contesta,dar trebuieste analizata situatia in care aceasta se realizeaza-vicii ascunse,nelegalitate,etc.Nu ne putem pronunta pe o situatie de fapt pe care nu o cunoastem.

andymaurul
anays18 a scris:

Se mai poate contesta ,ataca ,un act de vanzare cumparare dupa semnarea acestuia de catre parti ,vanzator respectiv cumparator??

Trebuie sa ne spuneti ce obiect avea actul, cat timp a trecut de la incheierea lui, si orice alte elemente pe care le considerati relevante. Dupa ce ne aratati despre ce e vorba noi va putem raspunde.
De principiu orice act poate fi atacat/anulat/declarat nul insa numai daca exista motive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am achizitionat o masina in decembrie 2022 de la un ... Ioana Grama Ioana Grama Buna ziua, Am achizitionat o masina in Decembrie 2022 de la un parc auto, insa la o verificare ulerioara (datorata unei defectiuni la primul drum efectuat ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse teren Vlad Vlad Vlad Vlad Buna ziua, am o intrebare Daca vand un teren intravilan , construibil, unde am si scos un certificat de urbanism unde scrie clar ca se poate face o casa pe ... (vezi toată discuția)
Calitatea constructiei la o casa cumparata george_x george_x Buna ziua, Am o problema legata de un imobil pe care l-am achizitionat in mediu rural, in apropierea Bucurestiului, P+1. Dupa un an am aflat de o serie de ... (vezi toată discuția)