avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recurs la marirea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recurs la marirea pensiei alimentare

am nevoie de sfaturi.Pe scurt ,care este problema mea.:
Sunt divortat , un copil, pensie alimentara
De la 159 ron s-a marit la 351 ron.Am facut recurs si am ajuns la 236 ron.In ianuarie 2007 fosta a deschis un dosar de marire.In iulie s-a dat sentinta de 351 ron, pe care am atacat-o prin recurs.Chiar daca am facut recurs, din iulie mi s-a oprit de la serviciu suma de 351 ron plus retroactiv de cand a depus dosarul in ianuarie.Am castigat recursul in septembrie si am intrat in posesia deciziei legalizateabia in decembrie( fiindca nu am primit decizia prin posta nici acasa nici la serviciu).Am dus decizia la serviciu in decembrie, iar de aici mi s-a spus sa merg inapoi la judecatoria sect 4 sa fac eu cerere de instiintarea popririi sa mi se poata retine de la serviciu doar 236 ron, conform recursului.
PROBLEMELE MELE SUNT
1. ma puteti ajuta cu un un model de infiintarea popririi
2. cum recuperez diferenta de banii din ianuarie 2007 de cand a deschis dosarul de marire fosta sotie si pana acum?
Va multumesc si daca am fost neclar , revin cu date
Cel mai recent răspuns: ContSters49480 , utilizator 14:04, 7 Ianuarie 2008
va multumesc pt sfaturi.O sa depun eu o cerere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea diferentelor dupa recurs ContSters49480 ContSters49480 Buna ziua. Numele meu este Petcu Sorin si sunt din Bucuresti. Problema mea este urmatoarea: La data de 19 ianuarie 2007 s-a deschis un dosar de marire a ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru si procedurile ioanandrei ioanandrei va rog mult sa ma ajutati : MOMENT 1 : Judecatorie , Actiune Civila ( anul 2006 ) ,Cauza neevaluabila in bani.SENTINTA data , atacabila cu RECURS. (anul ... (vezi toată discuția)
Eliberarea unui act din dosar egipt egipt societatea noastra a avut un proces la Dorohoi. Sentinta ne-a fost defavorabila. Am Facut recurs care s-a judecat la Botosani. Decizia Tribunalului data in ... (vezi toată discuția)