avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriere obligatie restituire aport in contract de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriere obligatie restituire aport in contract de asociere in participatiune

Va rog sa ma ajutati cu o lamurire cu privire la termenul de prescriere. Printr-un contract de asociere in participatiune, valabil intre 01.01.2007 si 31.12.2007 se stabileste obligatia unuia dintre asociati de a contribui, pana la data de 31.03.2007, cu o suma de bani pentru asigurarea finantarii, suma pe care o va recupera pana la incetarea contractului. Avand in vedere faptul ca nu s-a prelungit valabilitatea contractului, va rog sa imi spuneti de la ce data se considera prescrisa obligatia de restituire?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Demisie vika 25 vika 25 am si eu o intrebare si va rog sa imi raspundeti daac se poate Am fost angajata la o societatea la care am avut incheiat un contr de munca si un contract de ... (vezi toată discuția)
Asociere in participatiune intre un srl si pfa adrisil adrisil buna ziua! as dori o lamurire referitoare la urmatoarea problema: un srl incheie un contract de asociere in participatiune cu un pfa avand ca obiect ... (vezi toată discuția)
Asociere corina bucur corina bucur Buna ziua, Sunt asociat unic al unui SRL care a achizitionat un apartament din profit. Doresc sa ma asociez cu 2 persoane in vederea extinderii si ... (vezi toată discuția)