avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Timbraj contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Timbraj contestatie la executare silita

Revin cu intrebarea privitoare la timbrajul unei contestatii la executare silita pentru un debit de 650 RON la impozite locale. Cf legii 146/1997 (Actualizata 2009) suma se calculeaza la valoarea debitului si nu la cea a bunurilor pentru care se plateste impozit.
"art 2 punct 2) In cazul contestatiei la executarea silita, taxa se calculeaza la valoarea bunurilor a caror urmarire se contesta sau la valoarea debitului urmarit, cand acest debit este mai mic decat valoarea bunurilor urmarite. Taxa aferenta acestei contestatii nu poate depasi suma de 194 lei, indiferent de valoarea contestata."

As dori sa stiu de ce instanta imi solicita timbraj de 194 lei

Si tot pe acest subiect: Daca este rejudecare se mai plateste timbraj ?
Cel mai recent răspuns: costif , utilizator 12:02, 5 Octombrie 2010
Daca va referiti la recurs si s-a respins contestatia se achita jumatate din taxa.
Ok. Dar care e taxa justa. Instanta a solicitat 194 RON dar eu am platit la fond cf debit. Am castigat recursul ( achitat jumatate din taxa de la fond) si s-a rejudecat ( respingere pentru netimbrare din nou ).
E ca la nebuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru rejudecare contestatie la executare costif costif Am depus o contestatie la executare pentru un debit de 635 RON fata de DTIL Sector 1 Bucuresti. JS1 mi-a anulat eronat cererea pe motiv ca nu ar fi fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare ContSters72755 ContSters72755 as dori un punct de vedere in legatura cu o situatie. Acum cativa ani, o persoana a facut un imprumut in bani, prin care acesta persoana consfintea sa fie ... (vezi toată discuția)
Care este valoarea taxei de timbru si a timbrului judiciar in cazul unei contestatii la executare? ContSters229751 ContSters229751 Care este valoare taxei de timbru si a timbrului judiciar in cazul unei contestatii la executare cheltuieli executare - 620 lei (vezi toată discuția)