avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... AdmitereMagistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

AdmitereMagistratura

Salut si Multumiri anticipate M-ar interesa un curs de penal mai easy pentru admitere la magistratura Am citit listele cu carti dar nu ma pot hotari
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 21:02, 12 Octombrie 2010
Cu multa placere! :)

Mie (si nu cred ca doar mie) mi se pare a fi o carte foarte buna cea a d-lui Toader,insa asa cum am mai spus,gusturile nu se discuta. Cel mai bine ar fi sa mergi la o librarie si daca gasesti acolo si celelalte doua carti indicate,sa le rasfoiesti putin si daca vei considera ca acelea sunt ceea ce vrei/cauti la o carte de penal special,atunci le poti cumpra. Asta este parerea mea,avand in vedere ca acele tratate nu sunt chiar atat de ieftine (au preturi de peste 100 lei). Insa decizia iti apartine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti ContSters146145 ContSters146145 Sunt bune urmatoarele carti pentru admiterea la I.N.M. Drept penal: Duvac Constantin, Diaconescu Gheorghe Tratat de drept penal. Partea speciala Editura ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 Joceline Joceline :help:Care ar putea fi cei mai indicati autori dupa care sa invatam la inm ? ;) :training: (vezi toată discuția)