avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... concursul de admitere la INM in ianuarie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

concursul de admitere la INM in ianuarie 2011

salut!
cica nu se mai da admitere la INM in ianuarie 2011. stie cineva ceva din surse oficiale?
Cel mai recent răspuns: ContSters170895 , utilizator 16:44, 5 Octombrie 2010
Tu de unde stii ca nu se mai da? noi inca nu am aflat informatia asta....
:O
Deocamdata, din surse oficiale - site-ul CSM- se da admitere la INM in ianuarie. De la data sedintei de plen care a hotarat acest lucru si pana astazi nu a fost alta hotarare, nici sedinta de pe 07.10 nu are pe ordinea de zi discutarea acestui aspect.
Si nici CSM-ul nu este institutia care azi hotaraste un lucru si maine contrariul.

Terminati cu fumigenele.
de la una din persoanele care a intrat in august!
sper sa fie doar fumigene, dar nici nu ma apuc de invatat pana nu stiu exact daca se da sau nu!
Nu te apuca...cel mai bine e sa te apuci in decembrie, dupa 25....

''Cineva'' care a intrat in august....ar face bine sa nu mai dezinformeze lumea care invata deja, si care este plina de emotie... .

Alte discuții în legătură

Tematica admitere inm2011 valenttyna valenttyna stie cineva cand apare tematica pentru inm 2011?adica pentru toamna caci p aia pentru primavara mi-am scos-o, dar ma gandeam k se mai modifica si ma trezesc ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 stancuamelia@yahoo.com stancuamelia@yahoo.com nu inteleg.s.a stabilit ceva?o sa fie examen inm in ianuarie? (vezi toată discuția)