avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri tineret infiintare societate
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri tineret infiintare societate

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu oarece informatii privind fondurile de infiintare a unei societati pentru persoane sub 35 de ani care nu a mai fost implicata in nici o alta firma(asociat,actionar, administrator)?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: typu84 , utilizator 22:13, 5 Octombrie 2010
Aveti rabdare sa apara legea cu plafoanele si conditiile subventionarii.
Si pe cand se preconizeaza aparitia legi???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ies dintr-o firma in care sunt asociat? popescuvas popescuvas Buna ziua! Am o dilema si sper sa ma puteti ajuta. Sunt asociat intr-un Srl cu 35% din actiuni, societate care are 3 asociati ( eu cu 35%, al 2-lea cu 10% si ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri 2011 Ing3ras Ing3ras In cazul in care \"am\" o firma cu un prieten, imi mai pot face inca o firma prin programul \"Fonduri europene pentru tineri 2011 \" ? Sau cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Deschidere societate comerciala toadera toadera Buna Seara! Ma numesc Andra, am 24 de ani și astăzi mi s-a propus de către cineva din familie sa deschidă o societate comerciala pe numele meu (o ... (vezi toată discuția)