avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua!am facut un imprumut la banca nu am girat cu nimic,de ceva timp nu pot sa imi mai platesc ratele pentru ca am ramas fara serviciu,bancile ma tot suna si pe mine si pe ai mei si ne ameninta ca le vor lua casa alor mei.se poate asa ceva?eu nu am girat cu nimic,parinti nu m-au girat.se poate sa i execute pe ei cu casa?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 13:06, 5 Octombrie 2010
NU fac exces de zel;
Poti sa le faci plangere penala;
Ii pot suna pe parinti daca te-au girat sau daca sunt codebitori .
Nu poate fi executat decat titularul obligatiei.
Pentru datoriile dvs. nu este posibil sa execute silit bunurile altei persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare loremona loremona Buna ziua, Am urmatoarea situatie: fratele meu a luat un credit in urma cu 3 ani pe o perioada de 5 ani si nu a platit nicio rata. In prezent este plecat din ... (vezi toată discuția)
Va rog, urgent, executare silita asupra rudelor de gradul 1??? crina011979 crina011979 Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema: In martie 2008 am contractat un credit de la o banca, am platit ratele la zi, nu am avut intarzieri, pana in ... (vezi toată discuția)
Codebitor contract credit iuliap01 iuliap01 Buna ziua, In 2008 am semnat ca si codebitor la un contract de credit ioptecar de la [editat] Imprumutatul ar fi trebuit sa fie viitorul meu sot ... (vezi toată discuția)