avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare comision risc de la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare comision risc de la banca

buna ziua. am o intrebare. daca banca in contractul de credit stipuleaza ca daca ai intarziere in primul an iti poate lua comision de risc si in al doilea an este legal sa ia comision de risc pe 2 ani desi intarzierea s-a facut de 2 ori in cel de al II lea an si nu in primul an? am vreo sansa sa castig in instanta comisionul de risc???? precizez ca pt al III lea an banca returneaza comisionul de risc desi nu am dat-o eu personal in judecata ci alti clienti ai aceeasi banci ce au avut credit la ea. de asemenea precizez k pt intarzierile respective am platit deja dobanzile penalizatoare.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2010
yssas, utilizator
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 22:56, 5 Octombrie 2010
Pentru plata cu intarziere a ratelor de credit si dobanzilor se platesc penalitati de intarziere. Comisionul de risc are alt obiect. Comisioanele si taxele legate de credit nu se recupereaza de debitor, decat daca acesta face dovada ca au fost platite bancii in mod necuvenit. Daca reusiti, ca in instanta, sa probati acest lucru, va dorim succes =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit banca westkontakt westkontakt buna ! in 2009 am contractat un credit la o banca si de anul trecut din 2012 august m-am decalat cu platile pentru doua luni, adica am platit cu intarziere de ... (vezi toată discuția)
Comision de risc doberv doberv unul din comisioanele lunare ale unui credit este comisionul de risc pe care banca il percepe pe toata durata conventiei de credit. unul din punctele ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile - comision de urmarire riscuri Florenta30 Florenta30 Buna ziua, va rog sa ma indrumati/sfatuiti daca se poate face ceva in urmatoarea speta: in anul 2008 am contractat un credit bancar pt nevoi personale in suma ... (vezi toată discuția)