avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARIZARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARIZARE

As dori sa stiu cum a ajuns d na de la personal de la salariul de baza 894 LEI la 922 lei trecand pe un post cu studiil superioare care este baza?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:57, 5 Octombrie 2010
Minim cu studii superioare este 1200 lei la program de 8 ore zilnic. Poate ca nu esti trecut cu 8 ore.
Daca sunteti functionar public, s-a facut majorarea salariului de baza cu maxim 5%, conform anexei III la legea 330/2009 (pentru bugetari nu se aplica salariul de 1200 RON la studii superioare).
Interventie moderator:
:rtfm:
dumi32:
1. Daca deschideti cate un topic nou pentru fiecare revenire la aceeasi problema ne derutati si pe noi in raspunsuri si nici dvs. nu veti intelege nimic.
2. Intrati pe acest prim topic, folositi butonul "raspunde" si continuati intrebarile.

dumi32 a scris:
nu sunt functionar public ci contractual din sectorul bugetar iar nu stiu care este procentul pentrul studii superioare nu cred ca este 5% pentr ca nu ne dam acelasi rezultat


Kyandra a scris:
Daca ne spuneti care este incadrarea dvs (functia si gradul profesional), care este salariul de baza si ce sporuri sunt incluse in salariul brut...poate ne vine vreo idee...altfel este greu sa ghicim.
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere a copilului ionut_suta ionut_suta Acum citeva zile v-am deranjat cu citeva intrebari legate de CCC.Am expus si varianta in care colegul meu primeste putin peste 2400 lei pe luna in condiitiile ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie daniella83 daniella83 Sunt angajata din dec 2009 in functia de asistent de cercetare stiintifica cu un salariu de 711 ron in conditiile in care am studii superioare in domeniu (se ... (vezi toată discuția)
Prima de nastere Ana maria Balan Ana maria Balan in cazul in care nu evidentiez cu cele 12 luni de munca pot beneficia de prima? (vezi toată discuția)