avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri pentru sere flori, florarie ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri pentru sere flori, florarie ...

Intrebare: se pot obtine fonduri nerambursabile pentru sere de flori sau florarie? Detin in proprietate un teren intravilan de 1000 mp intr-o localitate in apropiere de Tulcea unde as putea porni, cu un ajutor financiar desigur, o afacere cu flori si as avea nevoie de niste sfaturi legate de aceasta activitate. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Accesarea fonduri nerambursabile pentru inceperea unei afaceri elena_a elena_a Doresc sa stiu daca pentru infiintarea unei afaceri noi, de exemplu o salina artificiala\' pot accesa fonduri europene nerambursabile.Daca da unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Transcriere pamant si deschidere firma tothy tothy Va salut! Bunicii mei au in proprietate un teren unde parintii mei au cateva sere cu flori. Am dori sa transcriem acel pamant pe numele meu. Eu as vrea sa-mi ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire in ceea ce priveste terenuri extravilane dulcineeaxyzs dulcineeaxyzs nu detin inca nici o proprietate si mia propus sa imi procur una fiind atrasa de preturile mici am gasit un teren extravilan dar aflat intre doua case la un ... (vezi toată discuția)