avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transcriere pamant si deschidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transcriere pamant si deschidere firma

Va salut! Bunicii mei au in proprietate un teren unde parintii mei au cateva sere cu flori. Am dori sa transcriem acel pamant pe numele meu. Eu as vrea sa-mi deschid o firma si sa obtin cateva fonduri pentru a construi sere noi si pentru a cumpara o masina(nu cine stie ce, doar pentru transport) . Din cate stiu, pentru a obtine fonduri trebuie sa am cel putin un angajat cu norma intreaga. Se poate ca firma sa fie pe numele meu si eu sa fiu si angajat la firma? Mentionez ca as porni ca SRL-D.
Va multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: tothy , utilizator 19:45, 31 Octombrie 2015
ma poate ajuta cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri pentru sere flori, florarie ... actb actb Intrebare: se pot obtine fonduri nerambursabile pentru sere de flori sau florarie? Detin in proprietate un teren intravilan de 1000 mp intr-o localitate in ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)
Partaj intre frati Andrei Rosu Andrei Rosu suntem 2 frati si avem mostenire d la parinti 2000 metri patrati .Ideea este ca nu ne-am facut acte legale de impartire a pamantului inca cu parintii nostri. ... (vezi toată discuția)