avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata contributii conf. OUG 82 pt salariat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata contributii conf. OUG 82 pt salariat

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in privinta unei mari dileme pe care nimeni nu mi-a lamurit-o pana acum.

Sunt inginer de meserie (lucrez cu contract individual de munca -8 ore pe zi) la o firma privata si sunt de asemenea si administrator la o asociatie de proprietari, angajata fiind cu conventie civila. Mai este necesar sa platesc ceva conform noii legi (OUG 58-82/2010??).
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: dates.raluca , utilizator 15:45, 5 Octombrie 2010
Atata timp cand veniturile din conventia civila sunt permanente sau trimestriale, semestriale...trebuie sa platiti contributiile individuale conform OUG 58/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii conventii civile cf oug 58/2010 daniela moldovan daniela moldovan suntem o asociatie de proprietari care are conventii civile pentru administrator(este pensionar) si ingrijitor( angajat in alta parte cu carte de munca).Ce ... (vezi toată discuția)
Mai platesc contributii la somaj, pensie? nikuteau nikuteau Sunt PFA cod 7112 Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea. Este primul meu an ca PFA. Sunt si angajat cu carte de munca 2 ore la o ... (vezi toată discuția)
Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari catalinavalentina catalinavalentina Buna ziua! Am si eu o nelamurire referitor la declararea celor 2 contributii de 10.5% si 0.5% care se retin din conventia civila la asociatie(pentru ... (vezi toată discuția)