avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare mentiuni registrul comertului
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

mentiuni registrul comertului

Problema mea este urmatoarea: am o societate comerciala inregistrata in anul 2006 la care as dori sa fac unele modificari in legatura cu asociatii (o cesiune de parti sociale) si adaugare de activitati din nomenclatorul CAEN,

Marea mea problema este timpul asa ca caut pe cineva dispus sa ma ajute cu depunerea actelor la registrul comertului bucuresti.
In eventualitatea in care exista cineva disponibil care m-ar putea ajuta cu toate formalitatile pentru Bucuresti (sunt dispus sa platesc maxim 600 lei (taxe inclusiv onorariul si depunerea), va rog sa da-ti reply la acest raspuns sau sa ma contactati pe emailul radujit@gmail.com

Mentionez ca as dori finalizarea modificarilor urgent.

Va multumesc pentru amabilitate.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 10:48, 27 Ianuarie 2008
600 de lei nu acopera nici macar taxele de la Registrul comertului.
hmmm....sunt de acord cu carmi din pacate....600 de lei e cam o suma mica....dar nah ....asta e Romania si ne ocupa tot timpul si se pare mai nou ....ca ne si papa toti banii ;))
Numai recodificarea e 700 lei. Dar pt. 1100 lei vin eu de la Bacau sa-ti rezolv problema :)):))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentiuni societate - cesiune parti si adaugare in nomenclatorul caen radujit radujit Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: am o societate comerciala inregistrata in anul 2006 la care as dori sa fac unele modificari in legatura cu asociatii ... (vezi toată discuția)
Cod caen. pot primi banii inapoi sau macar compensat cumva? teleptean teleptean Pot primi cei 700 lei inapoi pe care i-am platit nejustificat pentru ca m-am garbit sa recodific codul caen? Mentionez ca nu am facut alte modificari in ... (vezi toată discuția)
Preschimbare certificat de inregistrare scorus69 scorus69 Buna ziua va rog mult de tot sami spune ti cat ma costa taxele la ONRC pentru preschimbare certificat de inregistrare cu noul cod CAEN si inchidere punct de ... (vezi toată discuția)