avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare depozit la o fabrica de alimente
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare depozit la o fabrica de alimente

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati ca ce acte sunt necesare pentru a autorizarea un depozit la o fabrica de produse alimentare. In primul rand ma intereseaza este sa apara pe certificatul contatator si codul CAEN 5210-Depozitari, acum apare doar CAENul pt fabricare.
In Actul Constitutiv este trecut CAEN-ul 5210.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: hajnyci , utilizator 11:11, 7 Octombrie 2010
Multumesc tuturor pt raspunsuri.
Dl Alberto, situatia este urmatoarea: avem mai multe fabrici de prod lactate, dar fabrica care face subiectul acestui topic in momentul prezent nu functioneaza ca fabrica si dorim sa facem doar un depozit pt marfa produsa in celelate fabrici. Cei de la DSV au fost in control, vor sa retraga autorizatia san-vet pt fabricare si sa emita doar pt depozitare prod lactate. Pt a emite aceasta autorizatie au solicitat un Certif Const cu CAENul pt depozitare.

Informatiile sunt insuficiente pentru un raspuns definitiv.

E vorba de firme diferite, cine este titularul spatiului, ce relatii sunt intre proprietarul spatiului si fabricile care isi depoziteaza marfa acolo, este incheiat contract comodat, inchiriere, se factureaza "depozitari", toate fabricile sunt ale aceleiasi firme, marfa pleaca catre beneficiari din acel depozit, cine detine spatiul... etc. ?

Oricum, puneti "depozitari" (deşi nu faceţi nicio "depozitare" in sensul legii) sa-i satisfaceti pe aia de la DSV si gata.

PUteti apela la un avocat pentru consultanta fata in fata, daca nu aveti timp sa tastati.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Joi, 7 Octombrie 2010
Albert Kurtyan, Consilier juridic
Imi cer scuze dl Alberto, mi s-a parut ca am explicat asa ca este pe intelesul tuturor.
Este vorba doar despre o singura firma, care este titularul tuturor spatiilor, inclusiv al spatiulului fabricii unde dorim sa autorizam depozitarea. Aceasta firma este titularul tuturor fabricilor.
Marfa va fi livrata catre clienti cu masinile noastre proprii.
Depozitari nu se factureaza.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 5210-depozitari siempreska siempreska Buna!Am vazut ca mai exista pe forum o intrebare asemanatoarea cu a mea, dar nu am reusit sa ma lamuresc asa ca as dori sa reiau discutia...este vorba despre o ... (vezi toată discuția)
Cod caen Can Can Buna ziua! Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu privire la alegerea codului caen: - comert cu materiale de constructii (preponderent catre persoane ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5210 corinachivu corinachivu Buna ziua, Firma are ca obiect de activitate comertul cu ridicata de cafea, ceai si condimente CAEN 4637 si isi desfasoara activitatea la punctul sau de ... (vezi toată discuția)