cosy a scris:
Intrebare:
am deja o firma la care vreau sa schimb codurile caen inafara de unu..poate sa imi faca lucrul acesat contabila sau e nevoie neaparat de un jjurist?
Nu inteleg cum adica "sa schimbati codurile dar unul nu".Doriti sa recodificati obiectul de activitate si unul dintre coduri sa se pastreze sau sa modificati toate codurile caen si doar pe unul sa-l pastrati?
Daca explicati contabilei ce trebuie sa faca, poate sa duca la indeplinire atributiunea data respectand procedura ceruta.Adica sa o imputerniciti (procura), deoarece nu poate semna nimic in numele si pentru dumneavoastra doar pe cuvant.
Parerea mea: cel mai simplu este sa mergeti dvs la Registrul Comertului in raza teritoriala in care este firma dvs arondata si sa spuneti la compartimentul Asistenta Comercianti ce doriti exact si veti rezolva pe loc.Puteti la fel de bine sa apelati si la un avocat caruia ii dati procura avocatiala sa va reprezinte la depunerea documentatiei dar tot va trebui sa semnati dvs actele.Mergeti dvs personal sa va rezolvati problema, asa veti sti si dvs ce schimbari se mai produc, poate aflati idei noi de afaceri sau, cine stie...Succes!