avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Un nou Cod CAEN, incepand cu 1 ianuarie 2008
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Un nou Cod CAEN, incepand cu 1 ianuarie 2008

Il puteti accesa la pagina de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/art...

Am deschis acest forum pentru a oferi utilizatorilor nostri posibilitatea de a discuta problemele legate de Codul CAEN si de activitatile pe care le desfasoara comerciantii din Romania.

Admin Avocatnet.ro
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2008
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ISABELA SABIN , Consilier juridic 09:34, 19 Septembrie 2008
Nu mai e nevoie sa includa, pentru ca au fost despartite clasele. Ce anume faceati pana acum?
ob principal:
741 Activităţi juridice, de contabilitate şi revizie contabilă, consultanţă în domeniul fiscal; activităţi de studii de piaţă şi de sondaj; consultanţă pentru afaceri şi management
- 7414 Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management(acordarea de consultaţii, îndrumare sau asistenţă operaţională pentru firme şi servicii publice; relaţii şi comunicare cu publicul, proiectarea sistemului contabil, programe de eficientizare a acestuia şi proceduri de control a bugetului, asistenţă pentru firme şi servicii publice privind planificarea, organizarea eficientă şi controlul, managementul informaţiei, consultanţă privind managementul exploataţiilor agricole -fermelor- acordată de către agronomi şi economişti specialişti în agricultură etc.)
Atunci corespondentul e 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Puteti detalia obiectul de activitate cu fraza inclusa in mesajul dvs.
chiar daca detalierea nu figureaza in noul caen 2008:-/
Despre ce cod CAEN este vorba? :-/
Pe piata a aparut codul CAEN Rev.2 editat care cuprinde si detalierea. :)

Alte discuții în legătură

Pot comercializa licențe software ca persoanã fizicã? D_Adorian D_Adorian Doresc să pun la vânzare licențe de utilizare pentru un produs software dezvoltat de mine. Este legal acest lucru atât timp cât nu sunt înregistrat ... (vezi toată discuția)
Activitati specifice cod caen amalia2009 amalia2009 As dori sa stiu daca sunt descrise undeva activitatile exacte pe care un PFA le poate efectua in momentul alegerii unui anumit cod CAEN. Adica spre exemplu ... (vezi toată discuția)
Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)