avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Un nou Cod CAEN, incepand cu 1 ianuarie 2008
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Un nou Cod CAEN, incepand cu 1 ianuarie 2008

Il puteti accesa la pagina de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/art...

Am deschis acest forum pentru a oferi utilizatorilor nostri posibilitatea de a discuta problemele legate de Codul CAEN si de activitatile pe care le desfasoara comerciantii din Romania.

Admin Avocatnet.ro
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2008
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ISABELA SABIN , Consilier juridic 09:34, 19 Septembrie 2008
repet
nu e gratuit
tot asa se vehiculeaza.Costa 12, 5 lei preschimbarea de Cui si 30 lei fisa din registru cu toate codurile noi, care e de fapt dovada recofificarii.La noi se plateste 42.50 lei.
Ati vazut ceva gratuit in tara asta?Nu s epoate gratuit.Se schimba certificatul si insusi foaia aai costa, si alba fiind.Cine sa o plateasca?eu sau alti colegi de ai mei?
orca a scris:

Andreea Lisievici a scris:

ancabaciu2004 a scris:
Se achita 12, 50 lei pt preschimbare certificat

Pai de ce? Pana la urma preschimbarea face parte din taxele aferente inregistrarii mentiunii, care cf HG 322 nu se platesc. Prin alte parti cum e?

In Maramures nu se plateste.

De ce , pt ca nu are cine sa ti plateasca certificatul ala nou.V am mai zis.Nu am cerut noi sa se schimbe, nici voi, insa sa nu fim absurzi, de la 7 mil la 42, 50 lei e o diferenta, asa ca sa nu fim absurzi si sa comentam suma...care e infima.Sa ne bucuram ca avem un an la dispozitie sa beneficiem de ea!
Nu se plateste. Am preschimbat certificatul, s au facut recodificari si nu am platit nimic. Totul a fost gata in 8 zile.
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2008
ContSters20980, utilizator
na asta e
la Sibiu se plateste,Probabil ca de la registru la registru e altfel.Asa ca, va trebui sa discutam exact pe judet alta data, altfel vorbim fiecare altfel!
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2008
ContSters20980, utilizator
Mie nu mi se pare normal sa se plateasca nimic atata timp cat hotararea de gurvern a precizat ca se face gratis. Asta inseamna scutire nu numai de costuri sa le zicem administrative plus taxa de timbru, ci inclusiv tipizatele, cum e certificatul nou. Nu-mi zi ca o foaie A4 colorata poate sa coste justificat 42 de lei!

Alte discuții în legătură

Pot comercializa licențe software ca persoanã fizicã? D_Adorian D_Adorian Doresc să pun la vânzare licențe de utilizare pentru un produs software dezvoltat de mine. Este legal acest lucru atât timp cât nu sunt înregistrat ... (vezi toată discuția)
Activitati specifice cod caen amalia2009 amalia2009 As dori sa stiu daca sunt descrise undeva activitatile exacte pe care un PFA le poate efectua in momentul alegerii unui anumit cod CAEN. Adica spre exemplu ... (vezi toată discuția)
Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)