avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numire in functie-avansare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numire in functie-avansare post

Buna ziua , un coleg de al meu a fost numit director adjunct avand mult mai multe atributii decat avea inainte, aceasta numire si avansare a fost facuta de catre administratorul firmei, intrebarea mea este are vreo valoare in fata legii acea numire-avansare in grad a colegului avand in vedere ca acea hartie este facuta la calculator cu stampila firmei si cu semnatura administratorului fara ca , hartie sa fie inregistrata la ITM sau la vreo alta institutie???????
Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 18:52, 5 Octombrie 2010
pai daca numirea e pe bune , va fi inregistrata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numirea in functia de director executiv adjunct ambrosieoctavian ambrosieoctavian Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti sisa ma ajutati cu o problema.cum se face numirea directorului executiv adjunct al Politiei Locale, si de catre cine? stiu ... (vezi toată discuția)
Salarizare personal numit temporar in functii de conducere silvanus silvanus La institutia unde lucrez, un muzeu judetean, avem urmatoarea situatie: directorul adjunct s-a pensionat recent, si in locul lui doresc promovarea unui ... (vezi toată discuția)
- vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns - situația ... oanaportar oanaportar - vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns - situația pentru care avem nevoie de un sfat este următoarea: - 3 colegi vor fi examinați de o ... (vezi toată discuția)