avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intreprindere Individuala

Buna ziua,
m-am hotarat sa deschid pentru inceput o intreprindere individuala pentru un magazin haine second hand. Am insa o alta problema : in prezent sunt in CIC pentru inca 6 luni. Intrebarea este: voi pierde aceasta indemnizatie odata cu infiintarea acestei I.I.? Sotul meu lucreaza in cadrul Inspectoratului Pentru Situatii de Urgenta si din cate stim nu poate avea un SRL sau o alta forma de activitate independenta... Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 6 Octombrie 2010
Parerea mea este ca nu pierdeti indemnizatia pentru C.C.
multumesc!
Plata indemnizatiei prevazute la art. 1 alin. (1), respectiv la art. 2 din OUG nr.148/2005 , se suspenda incepand cu ziua urmatoare celei in care beneficiarul realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Codului Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic si srl mibut mibut Buna ziua, Sunt in CIC de 1 an si 9 luni, in mai putin de 3 luni ar trebui sa ma intorc la serviciu. As vrea sa-mi infiintez un SRL si sa incep o ... (vezi toată discuția)
Venituri din conventii civle reglementate de codul civil Alina V Alina V Buna ziua ad dori sa va intreb daca o persoana (mamica) care se afla in concediu de ingrijire copil si primeste indemnizatia de la stat de 600 ron poate avea ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese AnaisB AnaisB buna ziua, sunt angajata cu contract permanent la o firma si de 6 luni sunt in CIC. in perioada CIC, doresc sa infiintez o societate pe numele meu dar la ... (vezi toată discuția)