sunt angajata cu contract permanent la o firma si de 6 luni sunt in CIC.
in perioada CIC, doresc sa infiintez o societate pe numele meu dar la care administrator va fi o alta persoana.
peperioada CIC, contractul meu este suspendat cu firma insa voi face consultanta pentru o alta firma fiind platita prin societatea infiintata.
problema este ca firma unde am cartea de munca si firma pentru care voi face consultanta lucreaza direct in relatia furnizor/client.
in acest caz, ce implicatii juridice pot exista pemtru mine ? imi poate desface contractul de munca pe un anume motiv?
mentionez ca in contractul de munca nu am clauze speciale.
daca in CIM nu ati semnat nici un fel de clauza de confidentialitate sau neconcurenta, nu va poate face nimic.
Probabil nu vor fi tocmai happy, dar din punct de vedere legal este o.k:thumbup:
buna ziua,
nu stiu daca scriu unde trebuie. am o dilema: sunt in CIC si vreau ca impreuna cu sotul meu sa facem o firma. ce ar trebui sa fiu in cadrul firmei pentru a lua in continuare indemnizatia?.
multumesc frumos
Plata indemnizatiei prevazute la art. 1 alin. (1), respectiv la art. 2 din OUG nr.148/2005, se suspenda incepand cu ziua urmatoare celei in care beneficiarul realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.