ceea ce stiu eu, da si se mai primeste un ajutor din partea firmei unde ai lucrat , un salariu mediu pe unitate platit mamei pt nasterea fiecarui copil, daca mama nu este salariata primeste sotul.
art. 51 "d" din contractul colectiv de munca unic la nivel national
se face o cerere de catre mama sau sot, dupa caz, si se aduce la cunostinta directorului.
bafta
Pentru nasterile survenite pana la data intrarii in vigoare a Legii nr.118/2010, drepturile se stabilesc in conditiile actelor normative existente si se solicita la plata pana cel tarziu la data de 31 august 2010.
Legea nr. 482/2006 privind acordarea de trusouri pentru nou-nascuti, cu modificarile ulterioare a fost abrogata prin Legea nr.118/2010.
Beneficii dupa nastere
aba1011
Buna ziua din nou la toata lumea.Am o singura intrebare daca ma puteti lamuri.Dupa nastere ce beneficii banesti primeste mama si de la cine.Am auzit ceva de un ... (vezi toată discuția)
Intrebare
o_persoana
Buna ziua! Cine poate sa-mi spuna daca conform CCM 2007-2010 se mai acorda salariul mediu pe unitate la nastere?Pentru ca am inteles de la angajator ca NU , ... (vezi toată discuția)