avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ajutor incalzire

Buna ziua!
Stiu ca o sa va dati ochii peste cap, dar va rog mult sa ma luminati:
in formularea "familiile care (...) obtin venituri mai mici de 615 lei lunar" este vorba de 615 lei Net sau Brut?

(Am luat stirea de aici:
www.avocatnet.ro/content/art... )

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mario_bostan64 , utilizator 19:57, 6 Octombrie 2010
Rugam respectati regulamentul forumului si nu deschideti simultan pe mai multe sectiuni subiecte cu continut identic
Venitul net ,bineinteles.:rofl:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru incalzire 2010 adamantium2010 adamantium2010 Buna ziua! Stiu ca o sa va dati ochii peste cap, dar va rog mult sa ma luminati: vor primi ajutorul la incalzire \"familiile care (...) obtin venituri mai ... (vezi toată discuția)
Plangerea penala poate fi inregistrata la sectia de politie pe raza careia isi are domiciliul cel care face plangerea? cristina69 cristina69 Buna dimineata Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele: O persoana care are domiciliul in mediul rural (comuna) poate depune o plangere penala ... (vezi toată discuția)
Refuz de executare Caidul Caidul Buna seara Este posibil, legal, ca un executor judecatoresc sa refuze sa imi mai continue executarea silita inceputa si in ce conditii? Precizez faptul ca am ... (vezi toată discuția)